~ Find happiness in simple thing…~

De liefde vieren, er is niks mooiers dan dat. Want wij zijn dol op de liefde, en op het vieren van een mooi feestje. Een unieke en persoonlijke bruiloft, waarbij aan ieder detail gedacht is en waarbij jullie persoonlijkheden terugkomen in het hele plaatje, dat is waar we goed in zijn. Of het nu gaat om een informele bruiloft in jullie tuin, met prikkabels en lange tafels om aan te eten, of om een compleet thema feest in jaren 20 stijl, wij hebben alle spullen, kennis en netwerk in huis om dat mogelijk te maken. We kunnen met jullie meedenken en advies geven, stylingsplannen maken, decoratie en aankleding op maat maken en/of de complete aankleding verzorgen, net wat jullie fijn vinden. Ben je een echte DIY bruid, weddingplanner of stylist, dan kun je natuurlijk ook gewoon de spullen los huren.

Heb je aankleding of servies nodig voor een high tea of ben je op zoek naar vintage meubilair voor een groot evenement? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij denken graag mee en we kunnen ook helpen bij grote aantallen of bijzonder verzoeken.

Liefs, 

Joske, Anneke, Maud & Maud

 

Dit vonden zij ervan...

Tom en Lisa

Na enthousiaste mond-op-mond-reclame en het raadplegen van de website www.happyvintage.nl wisten we het meteen: Happy Vintage (Joske) is degene die onze bruiloft mag (moet!) stylen. En wat heeft Happy Vintage dat fantastisch gedaan. Na een aantal gezellige avonden brainstormen en locatiebezoeken, had Happy Vintage een prachtig stylingplan in elkaar gedraaid. Alles was mogelijk en overal had Happy Vintage wel een grandioos item voor. Op de dag zelf was aan alles gedacht, het zag er echt prachtig uit en was helemaal naar onze wens! Wat we vooral heel erg prettig vonden aan het werken met Happy Vintage is dat wij zelf maar een paar foto’s/ideeën hebben aandragen, waarna Happy Vintage meteen wist wat wij voor ogen hadden en dit zodanig hebben uitgewerkt dat er sprake was van een prachtig geheel. Happy Vintage, onwijs bedankt! “

Tom en Lisa
Suus & Albert

“Al vanaf onze eerste ontmoeting werkte Joskes enthousiasme over de locatie, sweet table en styling ideeën die wij voor onze bruiloft hadden bedacht aanstekelijk. In de 6 maanden voorafgaand aan de dag hebben we fijn contact gehad en alle plannen uitgewerkt. Ze had precies door welke stijlen en details wij mooi vonden en stond open voor onze eigen ideeën. Ook stelde ze zich professioneel op, en gaf ze blijk kennis van zaken te hebben tijdens contact met andere leveranciers. Joske, Maud en de rest van het Happy Vintage team hebben de hele locatie omgetoverd tot een prachtig plaatje! De mooie bohemian aankleding en de lichtletters paste precies in de industrial decay-achtige locatie en we waren super blij met het resultaat! Joske heeft al onze eigen decoratie fantastisch geïncorporeerd in de styling en tal van extra details toegevoegd. Al met al hebben we een heerlijke dag gehad en denk ik dat het wat betreft decor gelukt is een “Pinterest worthy wedding” te creëren ;).

Suus & Albert
Maureen en Joost

“Wij zouden 10 sterren geven als we konden! Wat fijn dat Joske met haar team onze bruiloft dat echte speciale gevoel heeft kunnen meegeven. We zijn meer dan 100% tevreden. Het hele ‘plaatje’ klopte voor ons. We hebben veelvuldig contact gehad en ze heeft ons zoveel inspiratie gegeven met haar ideeën. En zelfs op het laatste moment heeft ze ons verrast met haar stylingsideeën. Met het terugzien van de eerste foto’s kunnen we bijna niet geloven dat het onze bruiloft was. Joske zei steeds ‘alles komt goed’. Sterker nog, het was meer dan goed! Het was SUPER!

Maureen en Joost
Inge en Juneau

“Happy Vintage heeft onze bruiloft gestyled en dit hebben ze geweldig gedaan! De bruiloft (ontvangst, diner en feest) was in een grote tuin dus mijn angst was dat een vintage thema niet over zou komen. In tegenstelling! Alles was perfect aangekleed en er was gedacht aan ieder detail. En dan de diner tafel… Prachtig! Één lange tafel (21 meter!!) met houten klapstoeltjes (ook van Happy Vintage) en prachtig gedecoreerd. Ik heb alleen maar positieve woorden voor Happy Vintage! En daarnaast was het contact met Joske ook héél leuk. Een super leuke, gezellige meid met een hele creatieve blik. Top!!

Inge en Juneau
Nathalie & Wouter

In juni 2015 zijn wij ‘voor Pampus gegaan’! Na het eerste locatiebezoek tijdens een natte herfstdag in november zagen wij het plaatje van de dag al voor ons: vanaf Muiden met een sloep overvaren naar het eiland, een uitgebreide barbecue op een hopelijk stralend terras en een huwelijksceremonie tijdens ondergaande zon in de bijzondere fortgracht met aansluitend champagne, donuts en een knallend feest in het paviljoen. Voor ons was er eigenlijk maar een thema denkbaar: ‘Vintage’. Al snel kwamen we op de zeer overzichtelijke en originele website van Happy Vintage uit. Vanaf het eerste contact met Joske hadden we een super goed gevoel bij de styling van onze bruiloft. Van het samen locatie bezoeken, tot het uitzoeken van de decoratie en het plannen van onze uitdagende logistiek, alles werd op zeer professionele wijze tot in de puntjes verzorgd en besproken. Op de dag zelf zag alles er waanzinnig uit. Joske en Maud zijn twee geweldige en gedreven meiden en maken met hun mooie spullen je bruiloft compleet!

Nathalie & Wouter
Samira en Pieter

“Op 9 augustus 2013 zijn we getrouwd op Fort bij Vechten. Een vintage thema, dat was onze droombruiloft. Voor zover mogelijk hebben we alles helemaal zelf georganiseerd. Maar om ook zelf de vintage touch aan de bruiloft te geven, dat was lastig. Na wat speurwerk kwamen we terecht bij Happy Vintage. We werden gelijk verliefd op de mooie oude spulletjes. Ons enthousiasme werd nog groter toen we in de gaten kregen dat Happy VIntage ook bruiloften kon stylen! We hebben meteen contact gezocht en we werden hartelijk ontvangen.  Het was heel fijn om met Joske en Anne samen te werken. Ze hadden goed zicht op onze wensen en kwamen zelf ook met leuke ideeën. Op de dag zelf viel alles op zijn plek. De styling maakte onze bruiloft geheel af, tot in de puntjes straalde het vintage uit. Het was een prachtige bruiloft, we hadden het niet beter kunnen wensen.

Voor iedereen die ook droomt van een vintage bruiloft, is Happy Vintage echt een aanrader. Een fijne samenwerking, de mooiste spulletjes en je bruiloft tot in de puntjes gestyled. 

Samira en Pieter
Sandra & Taco

“Meer dan een jaar voor de bruiloft heb ik Happy Vintage via internet gevonden. De website liet zien dat zij en ik hetzelfde idee van “mooi” hadden. We hebben geskypt, gemailt, gepinterest en elkaar onmoet. Wat was het leuk om jullie onze bruiloft te laten stylen. Jullie spullen hebben en uniek beeld en sfeer gegeven. Met alle vertrouwen heb ik jullie de plek laten stylen en op de bruiloft zelf heb ik elke keer weer en hoekje kunnen bewonderen. En ook onze gasten vonden het onwijs leuk! Maar het aller belankrijkste was dat jullie mij het gevoel hebben gegeven dat mijn bruiloft en wij als bruidspaar iets bijzonders voor jullie zijn, en dat jullie het met en vol hart doen… meer ondersteuning als dat kan een bruid zich voor de mooiste dag van haar leven niet wensen!

Heel erg bedankt Happy Vintage!”

Sandra & Taco