OWNING A BUSINESS | HAPPY 2016

Nog een paar uurtjes op kantoor voordat ik morgen met vrienden naar Lanzarote vertrek. Nog een paar uurtjes op kantoor en dan zit mijn eerste jaar als fulltime ondernemer erop. Het jaar is zo ontzettend snel gegaan en wat is er een hoop gebeurd. Soms vergeet ik in alle drukte van de dag en met alle dingen die er nog moeten gebeuren hoeveel we hebben bereikt afgelopen jaar. Er waren zoveel hoogtepunten, zoveel veranderingen. Het jaar begon nog in mijn eentje, in mijn oude opslag, de laatste dingen gereed maken voor onze catalogus. Ik had geen idee wat ik kon verwachten van het full time ondernemerschap. Ik was onzeker, voorzichtig, bang, maar toch voelde ik aan alles dat de tijd rijp was om er vol voor te gaan. Om mijn hart te volgen en al mijn energie in Happy Vintage te steken. En nu, een jaar later, sloten we afgelopen vrijdag het jaar af met kerstborrel op het nieuwe kantoor met ons hele team en alle lieve mensen die afgelopen jaar een bijdrage hebben geleverd aan ons te gekke jaar. Even een kleine greep uit 2016:

We hebben een 14 prachtige bruiloften gestyled afgelopen jaar, we stonden twee keer op Engaged, we verkochten meer dan 500 producten in onze webshop, we gaven 34 meubels een nieuwe look, we deden mee aan er gingen 42 zakken Milk Paint doorheen, we gaven 21 workshops, we gingen naar Antwerpen, Hengelo, Waterloo en Roosendaal, we verhuurden aan meer dan 125 klanten onze spullen, we deden mee aan 12 styled shoots, we aten 214 stroopwafels, we kochten een bakwagen, we brachten onze catalogus uit, we lanceerde kasten-op-maat, we verhuisden van opslag en we deden 2x zoveel zakelijke evenementen als afgelopen jaar. Maar de grootste en voor mij meest belangrijke verandering en hoogtepunt was toch wel de komst van ons nieuwe team!

Met deze meiden aan mijn zijde is het vertrouwen in Happy Vintage alleen maar gegroeid. Afgelopen jaar hebben we veel moeten uitzoeken, veel ‘eerste keren’ ondergaan, heel veel gelachen (en gehuild), heel veel ideeën bedacht en uitgevoerd, 1000den lijstjes gemaakt en heel veel verbeteringen doorgevoerd.  Ze zijn soms in het diepe gegooid maar ze hebben in zo’n korte tijd zoveel geleerd en ik kan gewoonweg niet meer zonder ze!

Eind december 2015 had ik nooit durven dromen dat er afgelopen jaar zoveel zou veranderen, dat we zo zouden groeien en dat er zo’n bijzondere mensen op mijn pad zouden komen. Ik kijk dus vooral heel erg uit naar 2017 en ben vooral ontzettend nieuwsgierig wat aankomend jaar voor ons in petto heeft! De keuze om fulltime voor Happy Vintage te gaan was de beste beslissing die ik had kunnen maken en heeft mij meer gebracht dan dat ik zelf had kunnen bedenken. Dus twijfel je nog om je hart te volgen? Ik zeg DOEN!

 

3 thoughts on “OWNING A BUSINESS | HAPPY 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *